Иван Гешев се провали като главен прокурор и не въздаде

...
Иван Гешев се провали като главен прокурор и не въздаде
Коментари Харесай

Иван Гешев вече не е заплаха за никого, коментира журналистът Валерия Велева

Иван Гешев се провали като основен прокурор и не въздаде правдивост, а в този момент желае, влизайки в политиката, да въздаде правдивост. Това няма по какъв начин да се случи, когато си пропуснал тази опция, когато си бил на този най-голям пост. Това сподели пред Българска национална телевизия журналистката Валерия Велева.

„ Той няколко пъти основава упования към себе си, че нещо ще каже, и нищо не споделя. Каза, че ще прави послание към нацията, че ще приказва пред Европарламента, и през днешния ден нищо не сподели. Твърде доста беше нищоговоренето в тези часове. “

„ От чисто пиарска и политическа позиция методът, по който разгласи влизане в политиката, е просто неуместно. Това звучи като Слави Трифонов, който от дивана разгласи проектокабинет. Той като е знаел всичко за всеки в тази страна какво правеше в последните 3 години? При толкоз липса на правдивост, безучастие и неефикасност във връзка с битка с корупцията, не го намирам за опасност. Гешев към този момент не е опасност за никого “, акцентира журналистът.

Велева добави, че Гешев няма механизмите, с които мафията да се опасява от него.

„ Това можеше да стане до момента в който беше основен прокурор. За страдание, мафията въобще не се опасява от него. Иначе в България има ниша за основаване на същинска консервативна партия. Думите „ Бог, семейство, Отечество “ са мотото на Качински, Орбан и Тръмп даже “, разяснява тя.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР