Иван Гешев праща на съд и Атанас Славов. Вчера правосъдният

...
Иван Гешев праща на съд и Атанас Славов. Вчера правосъдният
Коментари Харесай

Гешев праща на съд и Атанас Славов

Иван Гешев праща на съд и Атанас Славов. Вчера правосъдният министър съобщи, че има явна връзка сред Гешев, Нотариуса и Еврото. Преди дни някогашният основен прокурор се беше заканил да праща на съд всички клеветници. Думите му пристигнаха след изявление на наследника му – Борислав Сарафов.

SafeNews разгласява позицията му без редакторска интервенция:

Както дадох обещание, считам да осъждам всички лъжци. Яростната медийна офанзива против “Граждански блок ” и мен персонално значи, че политическият буклук се е уплашил от хората. Уплашил се е, че ще го изметат и вкарат в пандиза, където му е мястото.

Днес декларирам, че ще предам на съд за клюка Емануил Йорданов и министъра на правораздаването Атанас Славов, както и че ще направя същото и с всеки идващ измамник

Въпреки, че за Славов не знам дали може да осъзнава свойството и знамението на осъщественото от него, поради събитието, че съобщи, че съм Господ. Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана, посредством съдебно- психиатрична експертиза в хода на правосъдното произвеждане.

Според военачалник Патън, в случай че се въргаляш в калта с прасе, ти ще се окаляш, а на него ще му хареса. Е, дано се търкалят на воля. Тъжното е, че ни ръководи политически боклук който трансформира държавността ни в руини. Затова, с цел да оцелеем като нация и страна, би трябвало да ги изхвърлим на бунището на историята.

Ето какво сподели Славов в изявлението си през вчерашния ден:

И Атанас Славов приказва за връзка сред Пепи Еврото, Нотариуса и Иван Гешев. По-рано за такива връзки загатна основният прокурор Борислав Сарафов.

„ Има зависимости, които стигат до най-високите равнища. Скандалът с Красьо Черния докара до някакви освобождавания във Висш съдебен съвет и магистрати. Да се надяваме, че казусът с Мартин Божанов-Нотариуса, който е прочут от години, ще има последици, които да са на институционално равнище. Настоявам за дейно следствие – кои са поръчителите, до какви равнища в правосъдната система са стигали зависимостите, кои са магистратите, изпаднали в такива зависимости. Имам пълномощие да предлагам дисциплинарни наказания. Те ще бъдат наложени от двата нови съвета. За всеки магистрат, за който се откри, че е с карта за достъп до този клуб, за всеки, за който има данни, че е упражнявал напън и рекет – аз ще формирам дисциплинарно произвеждане и ще предложа неговото освобождение “, акцентира министърът.

Още вести четете в рубрика „ Крими&Темида “
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР