Иван Гешев отчаяно се опитва да получи гражданска подкрепа. Опитва

...
Иван Гешев отчаяно се опитва да получи гражданска подкрепа. Опитва
Коментари Харесай

Фенове на Иван Гешев го подкрепят във Фейсбук на шльокавица

Иван Гешев обезверено се пробва да получи гражданска поддръжка. Опитва се даже във Facebook. От 24 юли има основана негова почитател страница озаглавена „ Подкрепа за прокурор Иван Гешев “. Принципно това е добра самодейност, само че от това което се вижда - никак не се е получило.
„ Огромната “ поддръжка, която всекидневно научаваме, че Гешев получава се показва в 91 индивида, от които 2-3 са написали нещо, другите обаче са безусловно безмълвни. Това нормално е нетипично за въодушевени почитатели присъединили се в страница за нечия поддръжка. Липсва и информация защо е поддръжката – кардинално или за кандидатурата му за основен прокурор. 5 от 7-те души оставили отзвук за страницата не я предлага. Освен това оптималният брой хора, които са реагирали на някаква обява на админа е 12. Вижда се още, че запалянкото основал фен-страницата е неизвестен, а няколкото споделени публикации са все от „ Монитор “.

Припомняме, че такива фен-страници има даже за депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, само че и там няма доста почитатели.

Проверка на Фрог откри, че въпреки всичко има мнения. Впечатляващ е първият, под заглавната фотография с лика на прокурор Гешев. Коментарът е на шльокавица и гласи: „ BRAVO GOSPODIN PROKOROR ARESTUVAITE VSI4KI PRESTAPNIZI I GI VKARAITE VAV ZATVORA OSOBENNO KOSTOV!!! “

.

Фрог Нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР