Иван Гешев не става за тази работа (бел.ред за главен

...
Иван Гешев не става за тази работа (бел.ред за главен
Коментари Харесай

Надежда Йорданова пред Дарик: Гешев не става за главен прокурор

Иван Гешев не става за тази работа (бел.ред за основен прокурор), той няма качествата да стои на тази пирамида, тъй като към сегашния миг българската прокуратура е като една пирамида, на която стои основният прокурор.Това казабившият правосъден министър Надежда Йорданова в „ Стълбището “ по Дарик радио.

По нейни думи Конституционниятсъд предходната година е показал, че основният прокурор централириза в себе си по какъв начин всички прокурори в България законосъобразно да извършват всички пълномощия.„ Това не може да бъде по този начин, това е проблем, който би трябвало да решим “ безапелационна е тя.

Като персонален триумф на нейното ръководство тя означи три неща: Приемането на новата наредбаза условията за придобиване на висше обучение по право.„ Горда съм, че дадохме повече автономия на европейските прокурори и закриването на спецправосъдието “, съобщи Йорданова.

Според нея въпросите за геополитиката на страната, енергийната самостоятелност на България и стопанската система би трябвало да продължат да се преглеждат, а работата по енергийната беднотия би трябвало да се захване като тематика в идващия парламент.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР