Иван Гешев e отговорен за новата порция Магнитски. От хартиената

...
Иван Гешев e отговорен за новата порция Магнитски. От хартиената
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Борисов ще се опита да ни каже, че Владислав Горанов е бушон

Иван Гешев e виновен за новата порция " Магнитски ". От " хартиената коалиция ", ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Държавно стопанско предприятие се трансфораха в обединението “Магнитски ". България сега е международен рекордьор по най-вече глобени по Магнитски и отговорността за това я носи Иван Гешев. Бойко Борисов ще се опита да ни каже, че Горанов е бушон.Това съобщи Ивайло Мирчев от " Демократична България "   по отношение на новите упрекнати български лица по закона " Магнитски ".

Според него единственият отговорник за новата порция " Магнитски " е основният прокурор Иван Гешев, тъй като не е разследвал изказванията на Васил Божков, съгласно който някогашният финансов министър Владислав Горанов е носил пари от " такса успокоение " за Бойко Борисов. Категоричен е, че ГЕРБ и Движение за права и свободи са отговорни за неуспеха за неприемане на механизъм за следствие на основния прокурор.

" Ако Гешев си вършеше работата и беше разпитал Васил Божков и на база на този разпит се беше стигнало до съответно обвиняване, в корупция да вземем за пример, най-вероятно към този момент избрани лица щяха да са получили съответното правораздаване и да не се постанова Съединени американски щати да ни показват, че те са свързани с корупция " ", сподели той за публичната телевизия и дефинира обвиняванията по " Магнитски " като " необикновено интернационално оскърбление ", което има значение както за капиталовия климат, по този начин и за мнението на другите страни за България.

" Бойко Борисов ще се опита да ни каже че Владислав Горанов е употребен като бушон, с цел да се окаже, че той няма нищо общо с тази работа, че Горанов е правил някакви неща без да пита и Борисов е чист. Това не би трябвало да се позволява ", сподели още Мирчев.

Той добави, че " Демократична България " и " Продължаваме промяната " са постигнали съглашение за общо явяване на изборите под името " Продължаваме Промяната - Демократична България ". И добави, че събирането на подписи за поддръжка за регистрация в ЦИК стартира.

" Искаме да съставим същинско реформаторско ръководство, което не да чака идващия лист " Магнитски ", а да сложи страната на едни напълно нови релси, тъй като в случай че продължаваме в същия дух, след още няколко месеца президентът отново ще излезе да благодари на неговите евроатлантически сътрудници, които са му споделили, че има нови корупционери, открити в страната. Главният прокурор в този момент няма да се обажда дълго време, тъй като не знае къде да се дене, тъй като той носи отговорност за това, което се случва. Затова ние от " Демократична България " и към този момент дружно с " Продължаваме промяната " желаеме да се борим тъкмо с това. Надявам се да успеем да спечелим доверието на българските жители ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР