Иван Гешев арестувал Иванчева и Петрова докато е в Русия!

...
Иван Гешев арестувал Иванчева и Петрова докато е в Русия!
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: Иван Гешев ни е арестувал докато е командировка в Русия

Иван Гешев арестувал Иванчева и Петрова до момента в който е в Русия! Прокуратурата се оплете в неистини!
Това написа във Facebook някогашната кметица на " Младост " Десислава Иванчева.

Ето целия й пост:

Иван Гешев е бил в Русия по време на акцията на 17 април 2018 година, при която бяха арестувани кмета на " Младост " и заместничката й - това се пробва да убеди прокуратурата в имейл, изпратен до медиите.

Поводът за писмото е питане от " Дневник " за визитите и образованията на прокурори в Русия. Подопечните на Цацаров опровергават информация на изданието, че градският прокурор Емилия Русинова е била в Моква през 2018 година

И тук следва забавното: " Заместникът на основния прокурор Иван Гешев е бил в съветската столица в интервала 16.04 - 18.04.2018 година Тогава, като административен началник на Специализираната прокуратура, той е взел участие дружно с още двама свои сътрудници в кръгла маса на тематика " Противодействие на тероризма ".

Опитваме се да проявление схващане към заложената от тъмни кръгове политика на Главната прокуратура, само че не разбираме какъв брой оплетени са схемите й.

ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ИВАН ГЕШЕВ КОЙТО КОМАНДВАШЕ ПОЗОРНАТА АКЦИЯ ПРЕД СПОРТНАТА ПАЛАТА А ПРИСЪСТВИЕТО МУ ТАМ НА 17.04.2018 Г. Е ЗАПЕЧАТАНО ОТ ДЕСЕТКИ ТЕЛЕВИЗИОННИ КАМЕРИ!

ЗАТОВА ПИТАМЕ - бил ли е командирован Иван Гешев в Русия по това време? Привидял ли ни се е пред Спортната палата или това е негов клонинг?

Защото в случай че не е по този начин, това значи, че с изключение на неистини и лайномети по дребното останали стойностни медии в България прокуратурата се самоуличава в източване на пари от командировки?

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР