Иван Георгиев и Гергана Георгиева бяха приети от заместник-председателят на

...
Иван Георгиев и Гергана Георгиева бяха приети от заместник-председателят на
Коментари Харесай

Родителите на децата, бити от цигани в Асеновград, се обърнаха за помощ към Обединени патриоти

Иван Георгиев и Гергана Георгиева бяха признати от заместник-председателят на парламентарната група на Обединени патриоти Искрен Веселинов. Срещата се състоя в зала „ Димитър Пешев “ в Народното събрание. Майката на Майкъл, който е със спукани прешлени от побоя, донесе тетрадки с над 10 хиляди подписа в поддръжка на Клуба по „ Кану-Каяк “.

Исканията на потърпевшите и обществеността са за заслужено и бързо отмъщение за всички отговорни за побоя над децата и треньорите; подсигуряването на въоръжена защита на язовир „ 40-те извора “; хората с тежки престъпни присъди да не бъдат освобождавани предварително и всички да са равни пред законите на България.

Участниците в срещата са единомислещи, че би трябвало по-сериозно полицейско наличие в Асеновград и в другите проблематични региони в страната; интеграция на ромите, действително броене на пребиваващите в гетата; контролиране на раждаемостта и криминализиране на феномена „ деца раждат деца “. Родителите на потърпевшите деца са безапелационни, че няма да правят отстъпка от настояванията си.

Те описаха, че в Асеновград всички етноси постоянно са живели в съгласие и мир и техният митинг не е етнически, а цивилен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР