Иван Гарабитов е роден на 3 май 1945 год. в

...
Иван Гарабитов е роден на 3 май 1945 год. в
Коментари Харесай

Иван Гарабитов за ДЕБАТИ: Дори само с правилно дишане могат да се свалят 5 кг на месец

Иван Гарабитов е роден на 3 май 1945 год. в село Паничери, Пловдивско. Терапевтът и заслужилият треньор по битка е прочут освен като основател на европейски, международни и олимпийски първенци в спорта /като Живко Вангелов, Валентин Гецов, Васил Ботев, Рангел Геровски и др./, само че и на рекордьори в здравословното намаляване. Медиите го титулуваха „ треньор по намаляване ” и „ българският гуру в отслабването “ поради неговата неповторима методика – без диети, лекарства, хирургически интервенции и така наречен йо-йо резултат. Благодарение на нея хиляди българи и чужденци са смъкнали от 5 до 150 кг, сочи статистиката.

Г-н Гарабитов, какво съставлява вашата методика за намаляване и за какво при нея не се получава йо-йо резултат, както при други диети?

Методиката се състои от 4 комплекса специфични физически извършения и швейцарска стратегия за вътрешно филтриране и енергизиране на организма (включваща система от хранителни разтоварвания и здравословно хранене), процедура на централизация, релаксация, автогенен тренинг и източна медитация.

Методиката влияе на клетъчно равнище – посредством масаж с немския апарат за матрично-ритъмна терапия „ Матрикс “ се „ прибира “ и стяга кожата, а напитката „ Дар от Гарабитов “ дружно с швейцарския естествен палмов сироп Madal Bal (МАДАЛ БАЛ) разграждат мастните плаки, изхвърлят токсините от организма, вършат по-еластични кръвоносните съдове, възстановят обмяната на веществата и перисталтиката на червата, „ подмладяват “ клетките.

Разкажете повече за апарата „ Матрикс “, за който твърдите, че не разрешава на кожата да увисне след събаряне на доста килограми.

Уредът е основан от екип от международни учени отпред с немеца доктор мед. Улрих Рандол за възобновяване на органите на клетъчно равнище. „ Матрикс ” възбужда личната ритмика на организма и способността на свързващата тъкан да действа вярно. Този уред се употребява за по-бързо възобновяване на космонавти. Руски космонавт, който беше дълго време в космоса, вместо за година и половина се е възстановил за малко повече от месец с помощта на уреда. За първи път видях апарата в Мюнхен, където бях на специализация, и останах изумен от резултатите. Използвах там „ Матрикс “ при пациент с три интервенции от дискова херния, който безусловно не можеше да стане от инвалидната количка. След 10-15 дни процедури с уреда стартира да върви.

Какви съставки съдържат сиропът Madal Bal и основаната от вас напитка „ Дар от Гарабитов?

Натуралният Madal Bal се прави в Швейцария сок и включва 5 типа висококачествени палмови сиропи от Югоизточна Азия и сироп от канадски клен „ птиче око “, с които неведнъж се форсират изчистващите процеси в организма. Премахват се и полипи на дебелото черво. Този естествен сироп е с богато и уравновесено минерално наличие. Отслабването се дължи най-много на топенето на мастни кафези, в които са складирани множеството отрови. В това се е уверила и международната попзвезда Бионсе, която поддържа фигура с палмово-кленовия сироп.

Когато приемате Madal Bal, нямате потребност от храна, не чувствате апетит. Една чаша от сиропа се равнява на 5 до 7 мешени скари.

Напитката „ Дар от Гарабитов “, която направихме, пък съдържа мед, оцет, чесън, джинджифил, прополис и е доста мощен антиоксидант.

Какви извършения са включени в програмата ви за понижаване на тежестта?

Има специфични йога техники, от които най-важните са по какъв начин да се диша вярно, тъй като даже единствено това оказва помощ за сваляне на 5 кг на месец. Но огромната изгода е, че с дихателни извършения се почистваме се от токсините и си удължаваме живота. В моята стратегия са включени и извършения за опорно-двигателния уред и имунната система.

Движението е доста значимо, с цел да е човек здрав и с обикновено тегло. В Китай във всички образователни заведения се прави гимнастика. А при нас към този момент се следи съществено затлъстяване на децата. Оттам и здравословни проблеми от ранна възраст.

Кои са най-големите триумфи, реализирани с вашата методика?

При мен хората идват като на последна спирка, откакто не са могли по никакъв различен метод да отслабнат. Помогнал съм до момента на хиляди у нас и в чужбина. Иван Тодоров от едно шуменско село тежеше 320 кг и с помощта на методиката стигна до 160 кг. Димчо от Първомай беше 276 кг. При мен го доведоха щерка му и сестра му. Бяха го изписали от болничното заведение като обезсърчителен случай. Казали на околните да си го вземат, че му остават единствено 2-3 дни живот. Лекарите се тормозили, че в случай че почине, няма да могат да го изнесат от здравното заведение поради голямата му телесна маса. На Димчо му костваше огромни старания, с цел да стигне до центъра ми в Пловдив. Носеха му столче, с цел да сяда и почива на всеки 25 метра. Казах му, че даже единствено на 5 % да извършва предписанията ми, ще живее. Димчо ги съблюдава прецизно и по този начин за година и половина той съумя да смъкне 156 кг. Мога да дадам още доста образци. Но желая да подчертая, че с цел да има триумф програмата, са нужни религия, воля и неизменност.

Какви правила би трябвало да съблюдаваме, с цел да живеем здравословно и да поддържаме обикновено тегло?

Винаги споделям на моите пациенти да се управляват от 5 съществени правилото: вярно да дишат, вярно да мислят, вярно да се хранят, вярно да се движат и вярно да пият вода.

Много хора не си дават сметка какъв брой значимо е по какъв начин да одобряваме водата. Трябва да се пие 30 минути преди хранене и най-малко 2 часа по-късно. Не бива да се пие вода по време на хранене, защото стомашните сокове се разреждат и след това може да се стигне до формиране на камъни в жлъчката. Студената вода също е противопоказна за здравето, както и ледената бира в горещините.

Най-добре е да се пие топла вода на гладен корем. В Япония това го вършат съвсем всички – пият преварена изворна вода преди хранене.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!4ТАГОВЕ предходна статияВАШИЯТ КОМЕНТАР Моля въведете коментар!Моля въведете името си тук Запомни ме при идващ коментар

,, 12.03.2023, 12:25
12.03.2023, 11:23
12.03.2023, 10:35
12.03.2023, 10:00
Последни публикации-12.03.2023, 13:07-12.03.2023, 12:25-12.03.2023, 11:23Партньори
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР