Иван Чернев става председател на Управителния съвет на Kaufland България,

...
Иван Чернев става председател на Управителния съвет на Kaufland България,
Коментари Харесай

Нов председател начело на Управителния съвет на Kaufland България


Иван Чернев става ръководител на Управителния съвет на Kaufland България, считано от 14 февруари 2018 година Той има дълготраен опит в Kaufland в Германия и други европейски страни, оповестяват от компанията.

Досега ръководител на УС Димитър Спасов, който бе отпред на компанията от стъпването й в страната. От компанията показват, че Спасов и отсега нататък ще подкрепя активността на Kaufland и акцентират приноса му за развиването и одобряването на веригата хипермаркети у нас.

За 12 години на българския пазар компанията построи верига от 58 хипермаркета на територията на 33 града в страната, предоставяйки многообразие от качествени и свежи артикули на потребителите. Паралелно с устойчивото си бизнес развиване, Kaufland България се трансформира в важен фактор за стимулирането на националната и районна стопанска система, инфраструктурата по места и повлия позитивно върху общественото развиване в страната.

Под управлението на Иван Чернев Kaufland България ще продължи да развива своята активност у нас. С дълготрайната цел да продължи водачеството си в бранша компанията навлиза в дейна фаза на рационализация в интерес на крайния клиент. Като част от нея Kaufland ще продължи да обновява обектите си и да осъвременява продуктовия си подбор, както и да ускорява позитивното влияние върху общността на национално и районно равнище. Паралелно с модернизацията, до 2019 година компанията ще разшири веригата си и с още два хипермаркета у нас – първият във Велико Търново и пети във Варна.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР