Иван Булкин от Сървайвър е сгоден за секси юристка.Моделът падна

...
Иван Булкин от Сървайвър е сгоден за секси юристка.Моделът падна
Коментари Харесай

Иван Булкин от Сървайвър е сгоден за секси юристка

Иван Булкин от " Сървайвър " е благоприятен за секси юристка.

Моделът падна на едно коляно, преди да напусне острова, и предложи брак на обичаната си от дребния екран. Тя се споделя Антония и двамата са дружно от 3 години.

Мацката до Булкин неотдавна е приключила право. Също като него Антония се изявява и като модел, разбра още " България Днес ". В свободното си време хубавицата, която е изцяло естествена красавица, води тренировки по танци. Именно с помощта на спорта и дейните занимания тялото на обичаната на сървайвъра е изваяно до съвършенство.

Булкин дълго време е възнамерявал предлагането за брак, което насочва от Доминикина. Още от първия си ден в шоуто той стартира да създава пръстена, който вади от джоба си.

" Правих го с пирони, с ножове. Общо взето, с всичко, с което можех да издълбавам през дървото. Чаках да пристигна последният ми ден в шоуто, с цел да извърша предназначението му ", споделя Булкин.

За сюблимния миг Иван събира близки, другари и семейство, с цел да гледат епизода, в който той ще падне на колене. Нарочно не е споделил, че този в този ден той ще напусне шоуто.

Дуелът завършва, по тв приемника въртят последните думи на Булкин в шоуто. Никой в стаята не чака какво ще последва.

" В същото време влизат всички твои другари и близки, които очевидно са чакали тъкмо този миг пред вратата на жилището. Конфетите гръмват, шампанското се разлива, започваш да получаваш букети с цветя. Ти си толкоз разчувствуван, че даже не разбираш по кое време твоят обичан е застанал на едно коляно зад теб и държи отворена кутия с пръстен в нея! Ти, безпределно щастлива и сюрпризирана, казваш " да ". И в този миг осъзнаваш, че това не е просто следващата понеделнична вечер, а може би най-хубавата вечер в живота ти ", споделя за страстите си красивата избраница на Булкин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР