Иван Белишки, който е син на кмета на Панагюрище, бе

...
Иван Белишки, който е син на кмета на Панагюрище, бе
Коментари Харесай

ХРАБРО: Депутатът на Копейкин одрал Иван Белишки

Иван Белишки, който е наследник на кмета на Панагюрище, бе задържан, откакто депутатът от " Възраждане " Стоян Таслаков се оплака, че е бил застрашен с револвер от него. Според Белишки обаче карцерът му е поръчка и не е заплашвал Таслаков.

Версията на народния представител от „ Възраждане “ на Костя Копейкин, обаче, е друга:

„ Иван Белишки ме атакува на към 40 метра от вкъщи ми в София напълно изненадващо. Подавал съм сигнали за закани преди месеци. Директно потегли със заплашителна стъпка. Успях да го отблъсквам и да го отблъсна “. Това съобщи пред Би Ти Ви депутатът Стоян Таслаков.



Иван Белишки

„ След като го отблъснах, той се шокира. Имаше чантичка и извади револвер. Влязох в прилежащ магазин, с цел да го обезвреждам пред очевидци. Отблъсквайки го, е допустимо да съм го одраскал “, добави Таслаков.

Депутатът от „ Възраждане “ споделя, че е работил при самоотбрана, а против него са били отправяни закани.

„ Първият случай от него се появи, когато излезе новината, че кмет на ГЕРБ от Стамболийски е задържан по мой сигнал. Аз съм подал тъжба в полицията от 25 ноември предходната година.

Полиция и прокуратура знае, че това лице ме заплашва. Преди седмица ме среща на същия тротоар. Блъсна ме и вербално ме заплаши. Вечерта ми писа закани, че знае къде е моят адрес и ще лежа в „ Пирогов “, сподели още Таслаков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР