Иван Алипиев и Лойола Меримаунт поставиха успешно начало на новата

...
Иван Алипиев и Лойола Меримаунт поставиха успешно начало на новата
Коментари Харесай

Успешен старт на годината за Иван Алипиев и Лойола

Иван Алипиев и Лойола Меримаунт сложиха сполучливо начало на новата календарна година. Българинът и неговите съотборници извоюваха четвърта поредна и общо шеста победа в колежанското състезание на Съединени американски щати. Баскетболистите на Стан Джонсън отхвърлиха Сан Франциско Юнивърсити с 68:60 в мач, изигран в " Герстен Павилион ", Лос Анжелис.

По този метод „ лъвовете “ стартираха с триумф своето присъединяване в конференцията West Coast. Следващата среща за Алипиев и компания е на 17 януари (неделя), когато ще гостуват на Пасифик Юнивърсити.

Домакините взеха нещата в свои ръце още при започване на мача и на полувремето се отдръпнаха в съблекалнята при 44-35. След паузата гостите съумяха да се докопат до равенството, само че Лойола още веднъж усили оборотите и това стигна за успеха.

On a mission in transition. |
— LMU Men's Basketball (@lmulionsMBB) Алипиев влезе от пейката и се задържа в игра 21 минути. За това време крилото записа 4 точки, 5 битки, 1 асистенция и 3 чадъра. При стрелбата си някогашният юношески национал бе 2/2 от приблизително разстояние.

Илай Скот записва 20 точки и 10 битки за „ лъвовете “. Кели Лупепе осъществя 19, Демийн Дъглас означи 10.

Халил Шабаз наниза 16 точки за гостите, Джамари Буей добави 12 и 6 битки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР