Ива Софиянска-Божкова стана майка за трети път, без никой да

...
Ива Софиянска-Божкова стана майка за трети път, без никой да
Коментари Харесай

Ива Софиянска роди тихомълком трето дете и го кръсти на баща си

Ива Софиянска-Божкова стана майка за трети път, без никой да разбере даже за бременността й. Тя заяви новината със фотография в инстаграм. Вместо уточнения за новия член на фамилията си, Ива, която преди време водеше световна графа в Нова тв, честити рождения ден на таткото на децата си – Антон Божков, който е наследник на скандалния предприемач Васил Божков.
„ Честит рожден ден! Това благополучие да го имаме цялостен живот! ”, написа Ива към фрагмента, за който със фамилията й театралничат пред огледалото. Тя е вдигнала ръка – евентуално държи телефона, с който е направила фотографията, порасналите й деца - Васил и Мая, са обвили ръце към нея и татко си Антон Божков, който пък държи в прегръдката си най-малкото им дете. Подробности за него се появиха по-късно. Момченцето се е родило през октомври и се споделя Стефан, кръстено на дядо си – някогашният столичен кмет Стефан Софиянски.

Не е ясно за какво известните родители са решили да мълчат за радостното събитие толкоз дълго време. Още повече, че за предходните си две бременности и раждания Ива не е полагала старания да ги пази в загадка. Разбира се, и до момента не демонстрира лицата на децата си в обществената мрежа. Едва ли обаче някой е предполагал, че с мъжа й ще скрият бременността й, а след това и раждането на третото си дете. Веднага се появиха догатките, че това им решение може да е обвързвано със свадите към другият му дядо – предприемачът Васил Божков, и изненадващото му завръщане от Дубай.

В началото на 2020 година на предприемача бяха повдигнати редица обвинявания, измежду които са управление на незаконна група, насила, изнудване, опит за рушвет на длъжностно лице. До лятото тази година, откакто към този момент се бе завърнал у нас, Васил Божков стана рекордьор по обвинявания, към които спадат и нарушавания на Закона за хазарта и неплатени такси за към 700 млн. лв..

Вихрушката, помела хазартния бизнес на Васил Божков, който изкара много време в Дубай, не подмина и сина му Антон, та дори застигна и снаха му. През март 2020 година Специализираният углавен съд пусна под гаранция Антон Божков от 1 млн. лв.. Според обвиняването той взел участие в изпирането на пари по предписание на проведена незаконна група, ръководена от татко му. Ива Софиянска бе неразделно до мъжа си по време на правосъдните съвещания. Скандалът с обвиняванията против свекъра и брачна половинка й обаче се отразиха пагубно на журналистическата й кариера. Дъщерята на някогашния столичен кмет Стефан Софиянски дълго време се подвизаваше в съботно-неделните часове на Нова тв и правеше изявленията с известни персони или с наследници на такива. Беше и водеща паралелно с Мариян Станков-Мон Дьо на коментарното студио на Нова тв за премиите „ Оскар ”. В същата медия се излъчваше и „ Национална
лотария ” с водещ – артистът Захари Бахаров. Лотарията на Божков дълго време бе топ рекламодател на Нова тв, преди абсурдът да се развихри и да бъде свалена от ефир, което също не се размина, без зрелищни разкрития.

През 2020 година с медията се раздели и Ива Софиянска-Божкова. От инстаграм профила й излиза наяве, че все още тя е ангажирана с предаването „ Забраненото шоу на Рачков ”, което също се излъчва по Нова тв. Там дава отговор за координацията с гостите. Освен това е и ПР на Клиника по дерматология и пластична хирургия. Изглежда не е останала без работа. В персонален проект пък се радва на благополучие и естетика. С родителите и сестрите й са доста сплотени. На 1 юни пък Ива и мъжът Антон Божков честваха годишнина. „ 10 години... още минимум 110 ”, написа Ива тогава в инстаграм, където показа фотография от сватбения си танц с Антон Божков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР