Ива Пранджева буквално побесня и изля в дълъг пост в

...
Ива Пранджева буквално побесня и изля в дълъг пост в
Коментари Харесай

Сървайвърката Ива Пранджева се закани на бабаит - ударил и съборил 88-годишен дядо на велоалея

Ива Пранджева безусловно побесня и изля в дълъг пост в обществената мрежа възмущението си от нападателна и нелицеприятна преживелица, на която е станала несъзнателен очевидец на гребната база в столицата, научи HotArena.

Пред очите на лекоатлетката ни градски пехливанин блъснал безсилен човек зад врата и липсващ, накъдето му видят очите, писа „ Шоу “.

Нищожество, ти, който тази заран карайки колелото си на гребната база, удари един безсилен човек зад врата, който ходеше по велоалеята и тъй като е на 88 години не чуваше селското ти крещене “, написа в профила си Ива и прибавя: „ Ако инцидентно този пост стигне до теб, желая да знаеш, че индивидът падна и неприятно се удари, потече му кръв от носа и се разплака от изродското ти отношение.

 

Това, изроде, можеше да бъде твоят татко и знай, че  Господ ще те накаже за постъпката ти. Избяга като един страхливец, вместо да се върнеш и да окажеш помощ. Познавам физиономията ти, тъй като постоянно те виждам на гребната и от през днешния ден нататък всякога, като те срещам, ще ти споделям какво мисля за теб и ще се постарая да схвана кой си, и ще направя тази история обществено притежание, само че този път с погрознялото ти име “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР