Ива Николова е в помията, а Бареков е под дъното,

...
Ива Николова е в помията, а Бареков е под дъното,
Коментари Харесай

Петков се отпусна пред Диков: Дончев си прави пиари, „Епицентър” е измислена медия

Ива Николова е в помията, а Бареков е под дъното, разгласи министър председателят пред „ Евроком “
Премиерът Кирил Петков с просторно изявление за Сашо Диков по „ Евроком “. Министър-председателят се отпусна и приказва по редица тематики, наскърбява публицисти и упрекна Томислав Дончев, че си „ прави пиари “.

Разговорът потегли с решение да се приказва на „ ти “. „ За теб – Кирил “, позволи Петков на Сашо Диков, който стартира диалога с отвращение, че в никакъв случай до момента върху нова власт не се е „ изливала такава мръсотия “. Петков пък поздрави феновете с „ празника (?!?) “ на Гоце Делчев.

Петков отхвърли проекти да е трябвало да е в Скопие за годишнината от рождението на великия български бунтовник. От началото се знаело, че ще върви единствено Теодора Генчовска. С Радев през днешния ден се поздравили взаимно и си поговорили какъв брой неща имат да правят.

„ Това е хубавото като има две институции, само че се разбрахме, че цялата посока, би трябвало да се движи в една посока и градивния звук ни е доста значим “, сподели Петков, който реши да назовава македонския министър председател Димитър Ковачевски просто „ Димитър “.

Премиерът се присмя на питането на ГЕРБ по какъв начин по този начин кабинетът твърди, че има нов План за възобновяване, а Европейска комисия споделя, че последно е импортиран подобен през октомври:

„ Томислав Дончев в този момент прави някакви пиари, разбирам ги. Те в този момент се чудят какво да създадат, с цел да се усещат от една страна съпротива, а въпреки това да вършат ужас с новините. Датата е тази, която споделих, само че след това правихме корекции. Дончев доста добре знае, просто се вършат на забавни “, изясни разминаването с няколко месеца министър-председателят.

Той се разсмя на въпрос дали не е подканил и през днешния ден в Министерски съвет Иван Гешев да подаде оставка. „ (Смеейки се) Те са самостоятелна власт “, отвърна министър председателят.

От диалога стана ясно, че проектът на Петков за промяна на Иван Гешев включва Брюксел да кажат „ Няма ли промяна на Гешев, няма 12 милиарда “, а те да изнудят ГЕРБ и Движение за права и свободи с „ Или подкрепяте промяна на Гешев, или сте отговорни за прекъсване на 12 милиарда “

Петков изясни, че са държавно управление е на няколко месеца и нещата не можели да се случват незабавно, както им се желае. Иначе дори татко му го препирал нещата да се случват бързо. „ Ако имах магическа пръчка, щях да кажа, че ще се случи незабавно. Проблемът е, че нямам. Другият проблем е, че Конституцията изисква 2/3 болшинство за промени “, сподели Кирил Петков.

Той заръча да има „ действителни арести “ по всички линии – автомагистрали, енергетика и така нататък Рашков обаче не можел самичък и му трябвал най-малко един прокурор.

Има Такъв Народ и Корнелия Нинова не подливали „ сярна киселина “ на кабинета, правели го всичките „ неверни вести “, сподели министър председателят и стартира офанзива против публицистите.

„ Няма такова нещо, Нинова в никакъв случай не е бойкотирала. Това излезе в „ Епицентър “ или някоя друга измислена медия. Цялата коалиция седи единна, а от заран до вечер четем някакви нелепости, които се случват “, успокои той. И Христо Иванов нямал поради, че ще има предварителни избори. Казвайки го, било извадено от подтекст.

Иначе Кирил Петков не можел да повярва на фантазията, която „ тези хора имат “, тъй като скрийншотът с Grindr бил изпратен на консултант по външни работи в Брюксел, той вдигнал тост с македонците и го качил във Facebook и дори не знаел какво значи. „ Вместо да кажат, отлично на държавното управление (на 53 дни), вие влязохте в Клуба на богатите “, недоумява той.

„ И не можех да допускам какво се случи. Имаше в ПИК предаване на Ива Николова с Бареков. Те говореха 1 час и дори не можех да допускам какви нелепости. Замислих се за Ива Николова – тя като млада беше огромна журналистка и се замислих какво и се е случило на тази жена, с цел да може от един млад, надарен публицист да се забие в тази невероятна мръсотия. А за Бареков не желая да разясня, този човек или се е побъркал, или се слязъл под дъното “, разсъждава той. 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР