Ива Митева видимо се ядоса на въпрос на Мария Цънцарова

...
Ива Митева видимо се ядоса на въпрос на Мария Цънцарова
Коментари Харесай

Страшен скандал между Мария Цънцарова и Ива Митева

Ива Митева очевидно се ядоса на въпрос на Мария Цънцарова по bTV и реагира с директна контраофанзива. " Вие показвате ли зелен документ, когато влизате в Народното събрание? ", пита я Цънцарова.

" Показвам го, да, демонстрирам и персонална карта. Тая тематика май ми омръзна. Аз с учудване прочетох, че проявлението на документ в Народното събрание е акт на съпричастност към българските гласоподаватели и разпоредбите, които важат за всички ", отвърна леко намусена Митева.

" Ами по този начин е, ние постоянно демонстрираме документа си в здания, за които е признато от правилото. ", се вкара сама в капан Цънцарова, съобщи Блиц. Тук Митева не пропусна да я жегне: " На вас в bTVизискват ли ви документ за идване на работа? Решението на Народно събрание не се отнася единствено за българските гласоподаватели, а за всички български жители и тук разликата е основна. "

Контраатаката очевидно уцели в десетката, тъй като Цънцарова не реагира незабавно с явен отговор дали в bTV се влиза без документ. Водещата обаче не се даде елементарно, въпреки и очевидно сюрпризирана тя отвърна: " Все отново вие определяте разпоредбите за зеления документ. Така както аз съблюдавам правилото, когато вървя в търговски обект и където се изисква ". Митева отвърна: " Народно събрание е упълномощило това пълномощие на министъра на опазването на здравето. Той е единствен способен орган и той е споделил какъв ще е режимът за публичните места и за работните места. Ако ще се прави за всички, трябваше да бъде първо в министерство на опазването на здравето, с цел да се даде един добър образец. Решението на Народното събрание не е с сан на закон. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР