Ива Митева и Любомир Каримански създават коалиция Заедно, с която

...
Ива Митева и Любомир Каримански създават коалиция Заедно, с която
Коментари Харесай

Митева и Каримански създадоха коалиция “Заедно”, ще участват в изборите

Ива Митева и Любомир Каримански основават коалиция " Заедно ", с която ще вземат участие на изборите. И двамата бяха от гражданската квота на " ИТН ", съобщи БГНЕС.

" Мотивът за основаване на тази коалиция е двегодишното опълчване, гневът, омразата и обедняването на хората. Не сме там, където желаеме да бъдем, върнахме се обратно. Имаме потребност от обединениеи от това, което се споделя, да стартира да се извършва. Всички дружно търсим умерена политика, която да ни докара до сигурност и непоклатимост. Червени линии няма да чертаем ", съобщи Митева по време на представянето на новия политически план.

 Любомир Каримански /БГНЕС

Тя изясни, че са водили доста диалози, само че в последна сметка в обединението са се присъединили четири партии - “Зелените ”, представлявани от Владимир Николов, “Социалдемократическа партия ” на Тодор Барбалов, “Сбор ” на Димитър Илиев, и “Движение на непартийни претенденти ” на Минчо Христов.

Темите, по които новата коалиция ще работи, са обедняване и финансов напредък, битка с корупцията и правосъдна промяна, здравеопазаване, директна народна власт, както и мощна локална власт, закани се Митева.

Ива Митева /БГНЕС

Очаквайте детайлности.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР