Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе, заяви, че иска да

...
Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе, заяви, че иска да
Коментари Харесай

След хейта: Ще гледаме ли Ивка Бейбе в „Биг брадър“?

Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе, съобщи, че желае да влезе в „ Биг брат “. За нея това е огромно предизвикателство. Тя обича да слага душeвността си на кръстопът.

Преди години напастта е била в онлайн риалити, което доста наподобява на „ Биг Брадър “. Брюнетката бе една от любимците в къщата на инфлуенсърите и желае още веднъж да изпита възприятието. Ива не се тормози от камерите онлайн, които ще са зад огледалата, както и да се разхожда по долни дрехи.

„ Мисля, че действителността, в която живеем, има потребност от обществена изолираност “, споделя инфлуенсърката.

Есента се обрисува като празник за феновете на риалити формати. Новината за връщането на Биг Брадър в ефир след дълги години спиране провокира талази от възторг. Новият сезон на Биг Брадър има за цел да възвърне интереса към действителността на “обикновените хора ”, като в същото време разклати публичните правила и провокира съществени диспути.

Сред евентуалните участници са персони, които дават обещание да създадат предаването още по-интригуващо и обсъждано – от екстравагантния Маг Папазов до претендентката за короната на “Мис Плюс Сайз ”, Ваня Великова, и транссексуалният Рашия, които не се двоумят да покажат от близко своите животи.

Автор: flagman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР