Ива Георгиева е поредният изгонен играч от “Игри на волята

...
Ива Георгиева е поредният изгонен играч от “Игри на волята
Коментари Харесай

Наблюдателна зрителка зададе въпрос относно Игри на волята

Ива Георгиева е следващият изпъден състезател от “Игри на волята " 5. Тя се озова на Чистилището откакто стана ясно, че се е възползвала от непозволено импортирания в играта телефон от Албена Ситнилска. На последния за сезона елиминационен съвет на Изгубените Ива получи два гласа от Виолета Стайкова и Никол Дунев. Така състезателката по плуване се разделя с фантазията да завоюва огромната премия от 100 000 лв., а Виолета и Никол ще се изправят в безсърдечен двубой. Само една от двете ще продължи напред в играта.

На Арената Гладиаторите победиха Старейшините в тежък конфликт, в който основна роля изиграха моделът Калоян Митов и някогашната волейболистка Денислава Велкова. Те направляваха по трасето своите съплеменници, които бяха със завързани очи. След загубата Старейшините ще би трябвало да предлагат двама участници, които да се изправят в борба за оцеляване против Пеньо Гатевски-Гатьо и Момчил Василев от Амазонките.

На съвета на жълтото племе Гатьо получи своята премия от последната кастинг борба. Племето реши, че точно той е индивидът, който ще се възползва от шанса да се свърже със фамилията си. Така някогашният командос се чу с най-близките си - жена си и двамата си синове - Младен и Рангел.

" Извън всичко може ли да ми отговорите на въпроса по какъв начин по този начин Никол беше явно гримирана на това изолирано място (Чистилище), изключително ясно в предходния епизод, откакто Радо си потегли. Двете с Виолета седяха и говореха нагласени и изключително Никол с искра на устните, нейната визия ни минимум не се връзва с концепцията за пъкъла, в който издържала месец и половина ", написа в обществената мрежа фейсбук във връзка последния епизод зрителка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР