Ива Георгиева е поредният изгонен играч от “Игри на волята

...
Ива Георгиева е поредният изгонен играч от “Игри на волята
Коментари Харесай

Ива Георгиева приключи участието си в “Игри на волята”

Ива Георгиева е следващият изпъден състезател от “Игри на волята ” 5. Тя се озова на Чистилището откакто стана ясно, че се е възползвала от непозволено импортирания в играта телефон от Албена Ситнилска. На последния за сезона елиминационен съвет на Изгубените Ива получи два гласа от Виолета Стайкова и Никол Дунев. Така състезателката по плуване се разделя с фантазията да завоюва огромната премия от 100 000 лв., а Виолета и Никол ще се изправят в безсърдечен двубой. Само една от двете ще продължи напред в играта.

На Арената Гладиаторите победиха Старейшините в тежък конфликт, в който основна роля изиграха моделът Калоян Митов и някогашната волейболистка Денислава Велкова. Те направляваха по трасето своите съплеменници, които бяха със завързани очи. След загубата Старейшините ще би трябвало да предлагат двама участници, които да се изправят в борба за оцеляване против Пеньо Гатевски-Гатьо и Момчил Василев от Амазонките.

На съвета на жълтото племе Гатьо получи своята премия от последната кастинг борба. Племето реши, че точно той е индивидът, който ще се възползва от шанса да се свърже със фамилията си. Така някогашният командос се чу с най-близките си - жена си и двамата си синове - Младен и Рангел.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в петък, 13 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на , както и в формалните   , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в , и .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР