Ива – внучката на брутално убитата актриса Виолета Донева, е

...
Ива – внучката на брутално убитата актриса Виолета Донева, е
Коментари Харесай

Имала ли е помагач убийцата на Виолета Донева?

Ива – внучката на брутално убитата актриса Виолета Донева, е направила цялостни признания.

Тя е описала в детайли пред проверяващите по какъв начин тъкмо е предизвикала гибелта на баба си. показанията й обаче не могат да бъдат включени в делото, до момента в който не й бъде осъществена обстойна психиатрична експертиза.

Ива разкрила, че жестокото счепкване с баба й било поради дребна сума пари. Така тя изгубила надзор над дейностите си и протегнала ръка на старата жена. При все, че внучката на Донева е с потвърдени психологични проблеми и неколкократно е лекувана в лечебно заведение, би трябвало да бъде изследвана от комисия.

За момента тя е единственият обвинен за убийството на актрисата. Съседите в кооперацията обаче настояват, че Ива не е направила убийството сама, а е имала съизвършител. През последните месеци тя постоянно била забелязвана в компанията на изпаднал наркоман. Твърди се, че е отключила шизофрения или биполярно разстройство след предозиране с дрога. 

През последните няколко месеца държанието й било изцяло променено и ставала все по-агресивна. Освен това непрестанно тормозела баба си за пари. Както към този момент стана ясно, броени дни преди кончината си, Донева продала унаследен парцел за сумата от 350 хиляди евро. От тази сума обаче няма и стотинка. 

Тъй като нямало следи от претършуване на жилището, версията за обир бързо отпаднала. Това, което насочило проверяващите, че Донева е била убита от непосредствен човек, е бясната гняв, с която била намушквана. Специалисти настояват, че сходно посягане е присъщо за непосредствен човек. 

Единствените, които имали ключ от жилището на Виолета Донева били внучка й и племенницата й. След няколкодневно следствие станало ясно, че племенницата е почтена, а жестокото ликвидиране е осъществено от внучка й.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР