It’s Britney, b*tch! За да отпразнува рождения си ден като

...
It’s Britney, b*tch! За да отпразнува рождения си ден като
Коментари Харесай

Бритни Спиърс подари на феновете нова песен за рождения си ден (ВИДЕО)

It’s Britney, b*tch!

За да отпразнува рождения си ден като същинска кралица на изненадите, поп принцесата Бритни Спиърс подари на почитателите си неиздадена досега ария - “Swimming In The Stars ”.

Певицата не пропусна да отбележи празника със фотография в Instagram, където получи поздравления от куп звезди, измежду които актрисата Руби Роуз, наследницата на империята „ Хилтън “ Парис Хилтън и изпълнителката Марая Кери, която написа „ Честит рожден ден, прелестна! Обичам те! “

        View this post on Instagram                      

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Бритни Спиърс най-успешните и известни актьори в историята на поп музиката. Певицата е родена на 2 декември 1981 година в Мисисипи, израснала е в Луизиана.

Превръща се в музикална икона още като младеж с първия си сингъл “Baby One More Time ”, който застава под #1 в Billboard Hot 100, разрушава интернационалните ранглисти и е продаден над 20 милиона пъти.

Освен с богата музикална кариера певицата може да се похвали и с няколко функции в киното и малкия екран. Бритни извършва основната роля в „ Crossroads “, гостувала е и в поредиците „ Семейство Симпсън “, „ Клуб Веселие “ и „ Как се срещнах с майка ви “.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР