Ицо Хазарта се завръща с нова песен, която е посветена

...
Ицо Хазарта се завръща с нова песен, която е посветена
Коментари Харесай

"Само споко": Роботи на РЗИ патрулират в София през 2035 г. в новия хит на Ицо Хазарта

Ицо Хазарта се завръща с нова ария, която е отдадена на COVID-19 пандемията и всички съпътстващи я политически и публични процеси. За следващ път Хазарта съумява по един извънредно ловък метод да комбинира сериозното със смешното - нещо, трансформирало се в негова запазена марка.

Локдаун. Роботи на РЗИ обикалят из депресиращите квартали на София и стрелят с картечница, заредена с ваксини… Действието в клипа ни придвижва през далечната 2035 година, което евентуално би трябвало да се схваща като намек от страна на рапъра, че с тези темпове на имунизация и преодоляване на епидемията, нещата няма да са отшумяли и дотогава…

Хазарта не пропуща да направи препратки и към ръководството на страната от рода на " Проверявам чекмеджето - нема никой. Само на кантара има забележими резултати - добър вечер, елементарни въглехидрати ".

" Айде не на мене тия! Дай ми доказателства, че няма зараза от тъпота. Ето ги тука тия я лекуват със ракия ", пее Хазарта, като не пропуща да засегне проблема със затварянето на заведенията, в който се включи с трансформирал се във вайръл коментар при започване на годината.

" Затворете бързо заведения за хранене и кафета, очевидно вирусът главно там шета. Тия хора там са нагли и толко ненормални, желаят да работят - сметай какъв брой са нахални! ", иронизира обстановката рапъра.

" Искам да видя крадливите ви имунизирани ръчички горе ", зове Хазарта, до момента в който бяла кола за спешна помощ със саундсистема на покрива минава по жълтите павета пред Народното събрание, а гора от кюстюмирани ръце със скъпи часовници дава отговор на апела му с бурни ръкопляскания.

Вижте повече за новия шлагер на Ицо Хазарта в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР