Ицо Хазарта наруши един от принципите си – да пее

...
Ицо Хазарта наруши един от принципите си – да пее
Коментари Харесай

Ицо Хазарта наруши принципите си: Хип-хоп звездата запя в чалга барове

Ицо Хазарта наруши един от правилата си – да пее във фолк заведенията, видя HotArena.
В началото на седмицата хип-хоп звездата имаше присъединяване в „ Хали Гали “, заведение в Приморско, известно като меката на чалгата. Да чуят звездата от разпадналата се група „ Ъпсурт “ се стекоха близо 500 индивида. Мнозина от тях бяха безпределно учудени от решението на Ицо да се подвизава в най-известното фолк заведение в Приморско, където участия имат единствено чалга певачки.
Оказа се, че Хазарта е решил да се напечели през лятото, следвайки тактиката на по-младите, само че подигравани от него свои сътрудници от хип-хоп сектора. Ицо Хазарта е имал над 20 участия по фолк заведения през лятото. Собственици на заведения му заплащат по 6, даже и 7 бона, с цел да го наемат, защото Хазарта и това лято съумя да изкара музикални шлагери, които дънят непрекъснато по морето, написа „ Уикенд “.

Припомняме, че някогашната брачна половинка на Ицо Хазарта е с отнети наставнически права, като по време на правосъдното дело тя не подозирала, че се води такова, а била известена от рапъра чак след произнасянето на присъдата чрез… известие във “Вайбър ”.
Историята на Диана и Хазарта стартира преди близо 20 години. Влюбили се, до момента в който Котева била секретарка на мениджъра на бандата. Станали гаджета, а на 24 април 2004 година сключили брак. През лятото на същата година се родила и Аделина.

По това време обаче “Ъпсурт ” набират скорост и са на върха на славата. Буч и бат Венци стартират да вършат фасони на водача си, че оставя кариерата на втори проект за сметка на фамилията и отсъствията на Хазарта от вкъщи стартират да зачестяват под предтекст, че с групата са на участия.
Диана усеща, че бракът й с рапъра няма да прокопса, на няколко пъти го напуща и се прибира при родителите си, които в оня миг живеят в Кърджали. Хазарта го удря крепко на живот и фамилията се разпада дефинитивно две години след подписа им. “През октомври 2006 година ми се отдаде опция да отпътува за Лондон.
Факт, който не отхвърлям – тогава започнах работа като чистачка и в началато на 2007 година основах своя компания за почистване.

През март се върнах в София и разбрах, че Ицо е подал молба за бракоразвод. Заяви ми, че държи попечителството да остане в него и в случай че не съм съгласна с това, ще заведе в съда 20 индивида, които да свидетелстват, че съм луда ”, споделя историята си Диана пред ПИК. За да си спести непотребни нерви, Котева приема всички условия на бащата на детето си, няма искания нито към движимо, нито към недвижимо имущество, и съдът ги развежда по взаимно единодушие. Единственото й изискване към някогашния й брачен партньор е да й дава да вижда щерка си. След бракоразводното дело Диана се открива в Лондон и до 2013 г най-малко 3-4 пъти годишно Аделина й гостува за ваканции и празници. Същата година Котева забременява от сегашния си сътрудник и тогава животът й се обръща на 180 градуса. “Ади посрещна с нас 2014 година и си потегли на 6 януари. От тогава не съм я виждала! ”, признава майката.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР