ИТН тупат топката по отношение на приемане на законите за

...
ИТН тупат топката по отношение на приемане на законите за
Коментари Харесай

Георги Георгиев: ИТН тупат топката по отношение на законите за борбата с корупцията

ИТН тупат топката във връзка с приемане на законите за битката с корупцията. Това счита депутатът Георги Георгиев.

Днес самостоятелните народни представители ще беседват с Българска социалистическа партия за това дали ще поддържат основаване на държавно управление с третия мандат.

„ Общата позиция сред нас е в една посока и тя е обвързвана с битката с корупцията. Там позицията ни е безпрекословна. По други въпроси всеки от нас има друго мнение, ние го споделяме посред си”, разяснява Георгиев в предаването „ Здравей, България”.

Според него в конференцията на Има Такъв Народ, дадена след диалозите с Българска социалистическа партия, е имало три тънки нюанса, от които ставало ясно, че изискванията, които „ Продължаваме Промяната” слагат във връзка с битката с корупцията, няма да се случат.

„ Ива Митева сподели, че имат основни забележки, както и че е належащо необятно публично разискване. Този закон е импортиран в деловодството на Народното събрание на 9 юни, а го имахме към месец преди този момент. Ако някой искаш да бъде признат, тези забележки и това публично разискване трябваше да са се случи вече”, сподели Георгиев.

„ Ако няма битка с корупцията, няма аргументи да подкрепим кабинет с хора от Има Такъв Народ. Условието ни е да има обезпечена битка с корупцията”, сподели Георгиев.

Недоверчиви сме във връзка с Има Такъв Народ, сподели още Георгиев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР