ИТН са искрени в заплахите си и предупрежденията, че могат

...
ИТН са искрени в заплахите си и предупрежденията, че могат
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: Коалицията виси във въздуха, тя е коалиция на принудата

" Има Такъв Народ са откровени в заканите си и предизвестията, че могат да напущат обединението. Идеологическата им устременост е обвързвана с избрана визия за районен съд Македония. Те биха изгубили освен електорална поддръжка, само че и политическата си еднаквост. Българска социалистическа партия съумява да извлича партийно полза от обединението. Всички решения наподобява, че са в тяхна изгода ". Това съобщи политологът Цветанка Андреева за " Твоят ден " по NOVA NEWS.

Според нея Нинова е съумяла да " смаже " опцията България да помогне легално на Украйна поради електоралната поддръжка. " Властта има комфорта никой да не желае избори, само че е и пленник на рецесиите, за които те не бяха готови ", смята Андреева. И добави, че спадът в поддръжката за Българска социалистическа партия се дължи на основаването на партията на Янев, а Има Такъв Народ трагично се срутва.
" Възраждане " краде от реториката на Българска социалистическа партия, която не може да си разреши прокремълска изразителност. С този министър председател не могат да си разрешат по подобен метод ", означи тя.
От своя страна политологът Любомир Стефанов счита, че държанието на Има Такъв Народ е просто надуване на мускули. " Няма политики или управническа стратегия, а тематиката за РСМ е комфортна за създаване на политически облик. Коалицията не се е построила още и не съществува като конструкция, виси във въздуха, тя е коалиция на принудата. Борба за ляво няма, а единствено битка за това по какъв начин ще наподобява идващият състав на Народното събрание и коя ще е най-новата националистическа групировка ", акцентира той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР