ИТН не се е самосвалила от власт, защото в последните

...
ИТН не се е самосвалила от власт, защото в последните
Коментари Харесай

ИТН не се е самосвалила от власт, категорична е Ива Митева

ИТН не се е самосвалила от власт, тъй като в последните два Народното събрание тези, които в действителност желаеха смяна бяха Има Такъв Народ. Отново слушам думата " задкулисие ". Ако при нас имаше задкулисие, някой щеше ли да ни разреши да не създадем кабинет. Това разяснява Ива Митева от " ИТН " в ефира на Българска национална телевизия.

" Ние щяхме да създадем кабинет, само че не го направихме, тъй като искахме да е подобен, какъвто го обещахме на жителите и правихма акция. Проблемите са ужасно доста и би трябвало да приказваме повече за опазване на здравето, обучение, повече за обществени действия, а освен да се въртим към закриването на спецсъда и спецпрокуратурата. Не считам, че това е главният проблем на правосъдната система. Промяната би трябвало да стартира от хората, работещите би трябвало да ни кажат какви са проблемите. Виждала съм го от доста години, депутатите се събират с ръководители на институции ", добави Митева.

" Не знам ИБГНИ и Демократична България от кое място са видели дългата ръка на Движение за права и свободи. Аз персонално не съм я видяла. Аз съм два пъти ръководител на Народното събрание и на мен никой не ми е повлиял по никакъв метод, и никой не ми се е обадил да ми каже какво решение да взема. На Великден бях снимана в черква със Стоян Денчев и това го видях за първи път. Тогава бях обвързвана с Движение за права и свободи. След като слушах негови изявленията аз за първи път чух от него " кабинет на смяната ". До ден сегашен не съм чула Има Такъв Народ да приказва за " кабинет на смяната ", само че го слушам все по-често от всички останали партии в Народното събрание. Кой тогава е привързан с Движение за права и свободи? ", добави тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР