ИТН искат изслушване на финансовия министър Асен Василев, директора на

...
ИТН искат изслушване на финансовия министър Асен Василев, директора на
Коментари Харесай

ИТН иска Асен и Спецов да говорят за Нотариуса

ИТН желаят чуване на финансовия министър Асен Василев, шефа на Национална агенция за приходите Румен Спецов и всички основни прокурори от 2020 година до момента във краткотрайната комисия за следствие на обстоятелствата и събитията към активността на убития Мартин Божанов – Нотариуса.

Това разгласи депутатът Гроздан Караджов, който е представител на Има Такъв Народ в комисията. От групировката упорстват още да бъдат изслушани актуалният и някогашният министър на вътрешните работи Калин Стоянов и Бойко Рашков, ръководителите на ДАНС, ГДБОП, КПКОНПИ, както и подалата оставка като началник на СРП Невена Зартова.

„ Управляващите, които държат 2/3 от болшинството в тази комисия, да се обединят и да излезем с декларация, че бихме желали към проблема на Мартин Нотариуса да се прибавят и въпросите, свързани с Осемте джуджета и с Петьо Петров – Еврото. Защото това е част от една обща проведена незаконна група. Ние в това се убедихме от показанията, които направиха нощес от Антикорупционния фонд и няма смисъл да работим върху върха на айсберга, при изискване, че изпод се крие доста по-голямата част от данните и събитията “, сподели Караджов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР