ИТН искали да имат право на вето в КПКОНПИ, кой

...
ИТН искали да имат право на вето в КПКОНПИ, кой
Коментари Харесай

Крие ли доходи и имущество Слави Трифонов?

ИТН желали да имат право на несъгласие в КПКОНПИ, кой да бъде проверяван и кой не! По този мотив питаме през медиите и чакаме отговори от КПКОНПИ, Национална агенция за приходите и Прокуратурата:
1. Вярно ли е, че Слави Трифонов дълги години употребява за персонални потребности имението в кв. Бояна, благосъстоятелност на компанията “Ермитаж Есте ” EООД, която в този момент е в разпродажба. Отчитал ли е разноските и Данък добавена стойност за използването му, като фирмени?
2. Образувана ли е инспекция в КПКОНПИ, откакто Слави Трифонов не подаде декларация за имущество и ползи като народен представител в 45-то Народно събрание?
https://www.facebook.com/birdreporting/posts/10160423077696189
3. Образувана ли е в Национална агенция за приходите проверка/ревизия на имуществото и приходите на Слафи Трифонов като физическо лице?
4. Образувани ли са в Национална агенция за приходите инспекции и данъчни проверки на компаниите, в които взе участие Слави Трифонов. Установила ли е Национална агенция за приходите данъчни отговорности и начислявани ли са такива с инспекционен акт на някоя от компаниите?
5. Има ли формирана прокурорска инспекция?
6. Подал ли е Слави Трифонов в период до 15 май 2022 година, годишна декларация за имущество и ползи в качеството си на ръководител на политическа партия, получаваща държавна дотация?

Източник: уебсайт за проверяваща публицистика Бърд  
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР