ИТН и ПП нямат идея какво се прави в политиката,

...
ИТН и ПП нямат идея какво се прави в политиката,
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Истинският проблем на това правителство не е Слави Трифонов, а Продължаваме промяната

ИТН и Политическа партия нямат концепция какво се прави в политиката, това не е пиар, не е оперети, това е непосилен труд

“За мен този парламент е завършен и това е въпрос на няколко седмици. Истинският проблем на това държавно управление не е Слави Трифонов. Основният проблем се споделя “Продължаваме промяната”. Няма нищо, което да са създали, тъй като не могат”. Така заключи политическата обстановка водачът на “Движение 21” Татяна Дончева в “РеАктивно” по

По думите ѝ гласоподавателите са вкарали страната в тази обстановка. “Това е ориста на хората, на народите, които не могат да разделят на две магарета сламата… Всеки път някой ми изяснява по какъв начин младежите би трябвало да бъдат оставени да се научат. Добре, като имате врме, оставете ги да се учат! Държавното ръководство не е място някой да се учи”, безапелационна е Дончева.

На въпрос на Йовка Йовчева кой вкарва за следващ път страната в политическа рецесия, водачът на “Движение 21” уточни няколко имена - “Слави Трифонов и компания”, Орлин Алексиев, както и връзки към Движение за права и свободи и ГЕРБ.

“Не е вманиачен, който яде баницата, а който му е дава. Трифонов събори предходната година два Народното събрание и е най-очаквана демонстрация това, което се е случило. Трябва да разчоплим тематиката за какво прави той това”, акцентира Дончева.

Тя напомни, че това става за трети път и не се вижда здрав смисъл, облага за партията или нещо друго, което би имало смисъл Има Такъв Народ да клати политическата непоклатимост.

“Тогава ще би трябвало да приемем, че Слави Трифонов по принцип работи без здрав смисъл. Това, което наблюдавахме в съществуването на тази коалиция, е една съветска рулетка… Никой не можеше да изясни на Тошко Африкански, че това не му е нужно още при първия път”, добави Дончева.

По думите ѝ Кирил Петков е поемал задължения, без да осъзнава какъв брой ще му коства това. Това, което той вероятно е заречен, няма по какъв начин да се случи, в случай че не падне от власт, счита водачът на “Движение 21”

Според нея максимален интерес да има държавно управление, има точно Има Такъв Народ, тъй като това щяло да им даде шансове да се утвърдят в политиката. “Когато в нещо не виждаш явен смисъл, то не е обезателно мъдро, то може да бъде и глупаво”, разяснява още тя.

“Това коства ли ви се естествен политик (*бел.ред. Говори за Слави Трифонов), или естествен политически ход? Щели да вършат държавно управление на малцинството. Това е работа на мнозинството”, заключи Дончева.

Според нея е по-важно какво ще вършим с стопанската система. По думите ѝ икономистите мълчат и не знаят “кой път да хванат”: “Ние сме в хаоса, всеки дърпа накъдето си желае. Политиката не може да бъде тълкувана като един алъш вериш. Има Такъв Народ и Политическа партия нямат концепция какво се прави в политиката, това не е пиар, не е оперети, това е непосилен труд… Слави, като ви постави един продавач на плавници… аз не съм видяла съществени хора да желаят да се ангажират”, разяснява още Татяна Дончева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР