ИТН и БСП нямат конфликт, имаме добра комуникация. Левицата има

...
ИТН и БСП нямат конфликт, имаме добра комуникация. Левицата има
Коментари Харесай

Балабанов: БСП има тежката задача да обедини останалите 3 политически формации

" Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия нямат спор, имаме добра връзка. Левицата има нелеката задача да обединят останалите 3 политически обединения. " Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

Той уточни, че партията му към момента не е получила покана за договаряния. Балабанов изрази, че Има Такъв Народ ще получи публична покана, а не позвъняване по телефона. Депутатът бе безапелационен, че Има Такъв Народ ще откликне на поканата и ще седне на масата за договаряния.

По думите му от Има Такъв Народ ще излъчат преговорен екип в името на това да има естествен разговор и да се стигне до консенсус. Балабанов посочи, че в случай че не се реализира консенсус, решението е единствено едно - нови избори.

Ще желаеме да има бистрота и равнопоставеност, без да се постановат еднолични решения. Отговорността кой ще е министър-председател е на Българска социалистическа партия , неверно е да се разясняват имена, без да има изчистена стратегия ", добави Станислав Балабанов.
 Има Такъв Народ няма да слагат червени линии при договарянията за нов кабинет
Има Такъв Народ няма да слагат червени линии при договарянията за нов кабинет

Но " забравяме за " Възраждане ", ГЕРБ и Движение за права и свободи, да няма спекулации "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР