ители на блок в столичния квартал "Младост" се оплакаха, че

...
ители на блок в столичния квартал "Младост" се оплакаха, че
Коментари Харесай

Психичноболна тормози цял блок в столичния "Младост"

ители на блок в столичния квартал "Младост " се оплакаха, че психологично болна жена ги тормози редовно. Хората настояват, че на последното Общо заседание, което се е провело пред входа, тя ги замерила с железна лопата от терасата, съобщaва

Наскоро разрушила и дограмата на прилежащия на нейния апартамент. Близките на дамата я изоставили преди време и отхвърлят да се грижат за нея. Всички опити на пострадалите, да намерят подпомагане от разнообразни институции "ударили на камък ".

Металната лопата, която дамата хвърлила се блъснала в колата на нейна съседка от жилищен блок 430.

"Живея на един етаж с нея, врата до врата. Животът ми е пъкъл, тъй като от 4 години дремя единствено по 3-4 часа през нощта. Чуват се неистови писъци, боричкане по стените. Имаше наводнение. Два пъти опита да ми счупи с чук входната врата. Виках полиция и тогава съумяха да я вкарат в психиатрично заведение. Рязала ми е неведнъж кабелите за интернета ", изясни в предаването "Здравей, България " пострадалата.

По думите ѝ околните на дамата са я оставили на грижите на входа. Тя е подала тъжба в Седмо полицейско ръководство.

Многократно са подавани и тъжби в прокуратурата.

"Миналата година организирахме заседание, на което участваха 80% от живущите. Пуснахме нотариална покана и фамилията незабавно скри дамата ", изясни домоуправителят на блока.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР