Итази събота в 20:00 ч. зрителите на NOVA ще станат

...
Итази събота в 20:00 ч. зрителите на NOVA ще станат
Коментари Харесай

Най-смешният обир на трезор в „С Рачков всичко е възможно“

Итази събота в 20:00 ч. феновете на NOVA ще станат очевидци на занимателните провокации, в които ще се впуснат още български звезди. С необятни усмивки и подготвени за забавление на сцената ще излязат Милица Гладнишка, Джулиана Гани, Златка Райкова, Веселин Маринов, Деян Славчев – Део, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

Едни от най-любимите и смешни игри се завръщат в предаването тази събота, а към тях Рачков прибавя и няколко нови тествания. В „ Голямото люлеене “ на вибриращите кревати ще седнат Златка Райкова и Део, в „ Не ми се опъвай “ ще премерят сили Милица Гладнишка и Златка Райкова, един против различен ще се изправят и Боби и Део. В невижданите до момента провокации – „ Лице на заем “ и „ Маскираният усет “, водещият ще изненада всички звезди с новите правила.
.
И тази съботна вечер танците и музикалните игри ще бъдат неизменима част от шоуто с обичаните „ Таратанци “ и „ Почти кавър “. Актьорските умения на звездите също ще бъдат изпитани с „ Ко сподели, ко?! “ и „ Чети по устните “. Лудата стая ще приключи уместно вечерта, а ситуацията в нея ще води феновете в най-смешния грабеж на персоналния трезор на Веселин Маринов.

Всички ли ще влязат в Лудата стая и кой каква роля ще има в обира? Какво ще се окаже най-голямото богатство на Веселин Маринов? Кой ще завоюва в дуелите на „ Не ми се опъвай “? Как ще се усещат Део и Златка след „ Голямото люлеене “ и какъв брой думи и изрази ще бъдат обяснени в „ Ко сподели, ко? “ и „ Чети по устните “? – разберете тази събота в 20:00 ч. по NOVA в „ С Рачков всичко е допустимо “ дружно с Милица Гладнишка, Джулиана Гани, Златка Райкова, Веселин Маринов, Деян Славчев – Део, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

Следете, формалния и на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР