Италия ще се превърне в мишена, ако вземе участие в

...
Италия ще се превърне в мишена, ако вземе участие в
Коментари Харесай

Хусите: Италия ще стане мишена, ако се присъедини към атаките срещу Йемен

Италия ще се трансформира в цел, в случай че вземе присъединяване в офанзиви против Йемен, съобщи почитан представител на хусите, представен от Ройтерс.

Ръководителят на висшия революционен комитет на подкрепяната от Иран йеменска формация Мохамед Али ал Хуси сподели пред италианския ежедневник " Република " в оповестено през днешния ден изявление, че Италия би трябвало да резервира неутралитет в израелско-палестинския спор и да окаже напън върху Израел да приключи офанзивите в линията Газа. Той добави, че това е единственият вероятен метод за реализиране на мир в района.

В петък Италия разгласи, че неин адмирал ще управлява военноморската задача на Европейски Съюз в Червено море, към която страната се причисли, с цел да пази кораби от набези на йеменските хуси.

Основната задача на задачата, която ще започва в средата на февруари, ще бъде да пази комерсиалните кораби и да предотвратява офанзиви, само че не и да взе участие в ударите против хусите, съобщи ръководителят на европейската дипломация Жозеп Борел, предадоха от Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР