Италия регистрира днес тревожено увеличение на новите случаи на .

...
Италия регистрира днес тревожено увеличение на новите случаи на .
Коментари Харесай

Нов тревожен ръст в случаите на коронавирус в Италия

Италия записва през днешния ден тревожено нарастване на новите случаи на. Броят на новите случаи за денонощие доближи съвсем шестмесечен връх – 4 458, което е с, оповестява.
Последният път, когато Италия записва по-голям брой за денонощие, бе на 11 април, когато имаше 4 694 нови случая. Общият брой на инфекциите в страната доближи 338 398 души, а общият брой на смъртните случаи набъбна с 22 и доближи 36 083, съгласно данни на службата за гражданска отбрана.
 COVID-19: Затварят кръчмите в Северна Англия, Италия стяга ограниченията за идващи COVID-19: Затварят кръчмите в Северна Англия, Италия стяга ограниченията за идващи
Британският министър председател Борис Джонсън ще подреди затварянето на кръчмите и заведенията за хранене в огромна част от Северна Англия от понеделник като м...
Здравният министър Роберто Сперанца подписа декрет, въвеждащ наложителни PCR проби за пасажери, идващи от Белгия, Нидерландия, Англия и Чехия. Т.нар. " мини-карантина " бе оповестена през днешния ден в провинция Латина, на към 70 км югоизточно от Рим, като ограниченията ще влязат в действие от на следващия ден и ще работят две седмици. Те включват възбрана за присъединяване на повече от 20 души на частни празненства и за сядане на една маса на повече от четирима клиенти в питейни заведения и заведения за хранене. Има възбрана също за събиране на всички публични места и за визити на родственици в лечебни заведения и старешки домове, а хората се приканват да работят от у дома, когато е допустимо. Местните ограничавания, признати след 155-процентен растеж на новите случаи на COVID-19 от 4 октомври, са най-строгите от последователното повдигане на общонационалната карантина през май и юни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР