Италия отново не успя да победи под ръководството на МанчиниОтборите

...
Италия отново не успя да победи под ръководството на МанчиниОтборите
Коментари Харесай

Италия отново не успя да победи под ръководството на Манчини

Италия още веднъж не съумя да победи под управлението на Манчини
Отборите на Италия и Украйна направиха тъждество 1:1 в контролна среща, играна на „ Стадио Луиджи Ферарис “ в Генуа. Двбуят се игра в памет на жертвите от сриването на мост в италианския град през август, като играта бе спряна в 43-та минута за минута аплаузи за 43-те жертви на трагичния случай. Над 100 хиляди евро бяха събрани в помощ на фамилиите на починалите от продадените билети за дуела.

За новия селекционер на Скуадра Адзура Роберто Манчини това бе трети следващ мач без триумф, откакто предишния месец той записа тъждество с Полша и проваляне от Португалия в Лигата на нациите. Срещу Украйна Манчини заложи на по-млад състав в халфовата линия и офанзивата, като Лоренцо Инсиние водеше нападението, подпомаган от Федерико Бернардески и Федерико Киеза, а Жоржиньо, Марко Верати и Николо Барела действаха в центъра.

Домакините направляваха събитията на терена и насочиха общо 16 удара към противниковата врата, само че съумяха да осъществят единствено един гол, дело на Бернардески в 55-та минута. Само седем минути по-късно гостите изравниха посредством Руслан Малиновски, а до края не паднаха повече голове и дуелът приключи наедно, като по този метод Италия не съумя да запише триумф в пети следващ мач вкъщи и изравни отрицателен връх от 1925-та година. В идващия си мач четирикратните международни първенци гостуват на Полша в дуел от Лигата на нациите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР