Италия и Англия играят при резултат 1:0 в пряк дуел

...
Италия и Англия играят при резултат 1:0 в пряк дуел
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Италия - Англия 1:0, пропуск на Кейн

Италия и Англия играят при резултат 1:0 в директен двубой от Лига А на Лигата на нациите. Джалука Распадори откри в 68-а минута. 

Домакините започнаха по-опасно, като в петата минута Скамака стреля с глава след центриране на Федерико Димарко, но Ник Поуп съумя да избие топката в корнер.

Минута по-късно нападателят опита мерника си и с отдалечен шут по земя, който обаче се оказа разочароващ.

Последва мъртвило в играта и липсваха огромни положения за гол в идващите 15-ина минути.

Към края на първото полувреме " Трите лъва " заиграха малко по-смело, само че противниковата защита им почистваше центриранията или блокираше опитите им за удари.

Все отново в 37-ата минута Джуд Белингам стреля от воле и на процедура подаде топката на Джанлуиджи Донарума. Пет минути по-късно Кейн получи първата си добра опция да се разпише, само че я опропасти с неточния си изстрел.

В 58-а минута Франческо Ачерби се регистрира с решителна интервенция току пред погледна Рахйм Стърлинг. Италианците леко се активизираха и това им донесе нужния резултат. След дълъг пас и съвършено преодоляване, Джанлука Распадори насочи кинжален удар, който не остави шансове на Ник Поуп за 1:0. 

В 77-а минута англичаните имаха своя късмет. Кейн получи в наказателното поле и стреля на два пъти от дребен ъгъл, само че Донарума и в двата случая беше ослепителен. 

Италия - Англия 1:0

1:0 - Джанлука Распадори (68)

Ето и съставите на двата отбора:

Италия : Донарума, Ди Лоренцо, Бонучи, Ачерби, Толой, Кристанте, Жоржиньо, Димарко, Распадори, Скамака, Барела;

Англия : Поуп, Уокър, Магуайър, Дайър, Джеймс, Райс, Белингам, Сака, Фодън, Стърлинг, Кейн
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР