Италия е иззела имоти на стойност 105 милиона евро, принадлежащи

...
Италия е иззела имоти на стойност 105 милиона евро, принадлежащи
Коментари Харесай

Италия иззе имоти за €105 млн. от руски пилот във Формула 1

Италия е иззела парцели на стойност 105 милиона евро, принадлежащи на Никита Мазепин и неговия татко олигарх Дмитрий, удостовери италианската финансова полиция в изказване, представено от Си Ен Ен.

Бившият водач на " Хаас " във Формула 1 и татко му са включени в лист с лица, глобени от Европейски Съюз при започване на март след нахлуването на Русия в Украйна.

Мазепин-старши беше разказан от Европейски Съюз като " член на най-близкия кръг на Владимир Путин ", защото беше поканен от съветския президент на среща с 36 други предприемачи през февруари, с цел да обсъдят по какъв начин западните наказания ще повлияят на Русия.

В изказване на италианската финансова полиция се споделя:

„ Актив от недвижими парцели на стойност почти 105 милиона евро е замразен, защото парцелът се приписва на съветския милиардер Дмитрий Аркадиевич Мазепин и неговия наследник Никита Дмитриевич Мазепин, до 5 март водач от Формула 1 в тима на Haas F1. Имотът е жилищен комплекс в Портиско, Сардиния ".

Мазепин беше освободен от " Хаас " малко след началото на съветската инвазия, по този начин не получи късмет да стартира сезона, който щеше да му бъде втори във Формула 1. Американският тим приключи и спонсорските си връзки с бащата, името и логото на една от фирмите му - " Уралкалий ", стоеше на болидите.

В същото време нидерландските митнически управляващи оповестиха, че са задържали 20 яхти в корабостроителници в Нидерландия в резултат на глобите против Русия и Беларус, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" В резултат на глобите против Русия и Беларус митниците сложиха под засилено наблюдаване 20 яхти в 9 корабостроителници и търговски обекти ", се споделя в изказване на митническите управляващи. " Тъй като тези 20 яхти са под засилено наблюдаване, не е разрешено да бъдат доставяни, прехвърляни или изнасяни ", изясняват митническите управляващи.

Повечето от първокласните плавателни съдове - 14 - са в развой на създаване, два са на склад, а четири са в ремонт. Дължината на плавателните съдове варира от 8,5 до 120 метра.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР