Италианското правителство предложи серия от мерки, насочени към подобряването на

...
Италианското правителство предложи серия от мерки, насочени към подобряването на
Коментари Харесай

Италианското правителство взема джебчийките на мушка

Италианското държавно управление предложи серия от ограничения, ориентирани към подобряването на публичната сигурност, в това число и даващи правото на съдилищата да вкарват в пандиза бременни дами и такива, които имат дребни деца, оповестява Българска телеграфна агенция, допълвайки, че тази мярка е ориентирана непосредствено против джебчийките, които тормозят огромните градове на Апенините.

Партия " Лига ", която взе участие в ръководещата коалиция, от дълго време упорства за анулация на правилото, забраняващо такива дами да бъдат изпращани зад решетките, като част от акцията си против " гастролиращите " от чужбина джебчийки в градския превоз.

Преди време водачът на партията Матео Салвини, който е и вицепремиер, упрекна дамите от ромски генезис, че спекулират с бременността си, с цел да избегнат пандиза.

Според държавното предложение на съдиите ще бъда позволено да вкарват зад решетките джебчийки рецидивистки, само че те въпреки всичко няма да са задължени да го вършат.

Мерките занапред ще бъдат показани за гласоподаване в двете камари на италианския парламент. Те плануват и по-строги санкции за природозащитници, които блокират автомагистрали и улици и по този начин си навличат гнева на водачите.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР