Италианският вицешампион Интер се интересува от нападателя на Уест Хем

...
Италианският вицешампион Интер се интересува от нападателя на Уест Хем
Коментари Харесай

Интер ще се пробва за италиански национал от Уест Хем през лятото

Италианският вицешампион Интер се интересува от нападателя на Уест Хем Юнайтед - Джанлука Скамака. „ Нерадзурите “ съвсем несъмнено ще се подсилят с нов таран след края на сезона, защото договорът на Един Джеко изтича, а не е ясно и дали Ромелу Лукаку ще остане след края на наема му от Челси. Именно поради това на „ Джузепе Меаца “ са се насочили към италианския национал, оповестява Gazzetta dello Sport.

Скамака беше притеглен в Уест Хем от Сасуоло през лятото с огромни упования, само че към момента не може да покаже най-хубавото от себе си, като причина за това са и травмите, които го тормозеха през сезона. До момента той има 25 мача и 7 гола за „ чуковете “.

24-годишният футболист има контракт с лондончани до лятото на 2027-а година, тъй че за Интер няма да е елементарно да го привлекат. Идеята на „ нерадзурите “ е да изпратят оферта за наем с алтернатива за закупуване. На този стадий обаче е малко евентуално сходно предложение да заинтригува Уест Хем.

Роденият в Рим Скамака е минал през школите първо на Лацио, по-късно на Рома, а най-после и през тази на ПСВ Айндховен. Той има 9 мача за националния тим на Италия, само че още няма маркиран гол. Към него интерес има и от страна на първенеца Милан, който също може да се включи в борбата за подписа му.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР