Италианският външен министър Луиджи ди Майо в интервю за Politico

...
Италианският външен министър Луиджи ди Майо в интервю за Politico
Коментари Харесай

Генерал Мраз срещу русофобията. Есенно-зимната криза на Запада е неизбежна!

Италианският външен министър Луиджи ди Майо в изявление за Politico сподели, че заради политическата рецесия, избухнала в страната му, доставките на оръжие за Украйна ще бъдат лимитирани.

От думите му е елементарно да се разбере, че точно позицията на италианските управляващи по украинския спор, въвличането на страната в борба с Русия и присъединяване в санкционната война стана една от главните аргументи за тази рецесия.

Тоест тематиката за украинския спор и поддръжката за нацисткия режим стават токсични в Европа, представлявайки опасност за управляващите, които го популяризират. И това е преди да стартира същинската икономическа рецесия.

Клаус Мюлер, началник на Федералната мрежова система на Германия, предвижда трикратно нарастване на цените на газа (поне) през идващите месеци.

„ Резервоарите за предпазване на газ са цялостни съвсем 65%. Това е по-добре от предходните седмици, само че към момента не е задоволително, с цел да преживеем зимата без съветски газ. Работите по поддръжката на газопровода " Северен поток 1 " би трябвало да приключат в четвъртък. Сега доста зависи дали и какъв брой газ ще мине по тръбопровода по-късно “, изясни Мюлер и добави, че няма сюжет, при който Германия да остане безусловно без газ. Част въпреки всичко ще пристигна от Норвегия, Холандия и Белгия.

Забавното е, че по този метод той се опита да успокои германците, а изявлението му в Bild, в което изрече всичко това, беше озаглавено „ Не би трябвало да се паникьосваме “.

Но има повече от задоволително учредения за скептицизъм. Според Германската централна банка, в случай че доставките на съветски газ бъдат изцяло прекъснати, Брутният вътрешен продукт на страната ще спадне с 5% тази година. А главните проблеми, пред които към този момент е изправен Западът вследствие на санкционната война, са неналичието на енергийни запаси, безработицата и инфлацията.

„ Санкциите в прочут смисъл нараниха много страните, които ги постановиха и помогнаха на Русия. Докато Русия изнася по-малко барели нефт, по-високата цена за барел значи, че се чака страната да генерира повече доходи от в началото плануваните в бюджета “, показва The Wall Street Journal, признавайки, че проектът за съсипване на съветската стопанска система посредством наказания се е провалил. Русия устоя, също така западните страни получиха в отговор големи стопански проблеми, като Германия, Франция и Италия понесоха най-големи загуби.

Това кара редица специалисти да считат, че една от задачите на санкционната война е била да се навреди освен на Русия, само че и на тези страни, които са гръбнакът на Европейски Съюз, защото тяхното намаляване ще разреши на Съединени американски щати и Англия да открият в действителност цялостен надзор над Европа.

Но чертите на политическата рецесия в Съединени американски щати стават все по-ясни и по този метод републиканците ясно дават сигнал, че няма смисъл да се харчат пари за корумпирана Украйна. Един от най-популярните политически коментатори в Съединените щати Тъкър Карлсън, който се свързва с Републиканската партия, сподели, че в Америка „ най-нечестните хора крещят най-силно за войната с Русия “, добавяйки, че Джо Байдън, вместо да реши проблемите на американците, финансира „ корумпираното и властническо държавно управление на Украйна. “

И Newsweek оповестява, че републиканците са споделили, че ще стартират серия от следствия на администрацията на Байдън, в случай че завоюват болшинство в Камарата на представителите. Става дума на първо място за присъединяване в украинските „ схеми “.

Всичко това кара специалистите да настояват, че западната поддръжка за Украйна, най-малко по метода, по който Киев желае, ще бъде лимитирана до есента.

Това по-специално съобщи американският политолог и мъдрец Франсис Фукуяма в изявление за Deutsche Welle, който уточни, че неонацистите би трябвало да завземат самодейността на бойното поле това лято. В противоположен случай ще последват съществени тествания на европейската поддръжка за режима на бандеровците тази зима, когато Европа стартира да замръзва без газ.

Като втора заплаха за Киев специалистът счита завръщането на Доналд Тръмп в политиката. „ Трудността се състои в това, че поддръжката за Украйна от републиканците в Съединени американски щати последователно отслабва. В същото време Тръмп е от другата страна – той е проруски, а не проукраински. Очевидно, в случай че той се върне на президентския пост през 2024 година, това може да реши всички проблеми на Русия през днешния ден, тъй като Тръмп има намерение да изтегли Съединени американски щати от НАТО “, сподели политологът.

Но по какъв начин да съумеят нацистите, и то през лятото? Бившият пълководец на сухопътните сили на Съединени американски щати в Европа военачалник Бен Ходжис дава на практика препоръки на бандеровците.

По мнението на генерала ключът към триумфа на Украйна ще бъде „ елементарното унищожаване на единственото преимущество на Русия – артилерийския и ракетен боеприпас на Путин “. Ето какъв брой е просто! Само че храбрият военачалник не сподели по какъв начин тъкмо може да се отстрани това преимущество. Най-вероятно той, както и другите му западни сътрудници, не знае това.

Но най-смешното е, че даже за миг да се пренесем в света на паралелната действителност и да предположим, че почитателите на Бандера са постигнали триумф преди есента, ще стане ясно, че това събитие няма да избави Европа и Съединени американски щати от рецесията, а и няма да реши изключително проблемите на разрушената Украйна. И помощта за нея отново ще бъде лимитирана, само че по справедливи аргументи - ресурсът е привършен.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР