Италианският външен министър Луиджи Ди Майо написа в Twitter: „Като

...
Италианският външен министър Луиджи Ди Майо написа в Twitter: „Като
Коментари Харесай

Още две страни от ЕС сложиха Великобритания в черния си списък

Италианският външен министър Луиджи Ди Майо написа в Twitter: „ Като определени да управляваме Италия, ние сме длъжни да пазиме италианците, заради тази причина и откакто предупредихме английското държавно управление... следва да подпишем заповедта за прекъсване на полетите с Англия ", написа "Новини Лондон ".

Френската телевизия BFM заяви, че Франция обмисля прекъсване на полетите и влаковете от Англия. Запознати разясняват, че това ще се случи сигурно през идващите няколко часа.


След Нидерлания, която първа забрани полетите от и до Англия, Белгия, Германия, а в този момент Италия и Франция се причислиха към карантината възбраната мярка. Франция и Белгия, не разрешиха пътуванията и на пътническите влаковете под Ламанша свързващ тези страни с Острова.

Пълната карантина в Обединеното Кралство стартира да работи в среднощ. Нареждането е, всички да останат по-домовете си, позволява се излизане за къса разходка или спорт в парка, извършване на покупки на храна, пътешестване по-работа или за приемане на здравна помощ.



Затварят всички несъществени магазини, фитнеси, фризьорски салони, заповедта е да се стои вкъщи с някои изключения, изброени по горе. След срещата за която към този момент съобщихме на Даунинг Стрийт 10 сред ръководещите, учени и експерти по отношение на новият, мутирал вид на вируса, който е по-вирулентен и по-опасен, управляващите постановиха цялостна карантина на най-засегнатите региони.

Световната здравна организация разгласи, че е в „ стеснен контакт “ с английските управляващи по отношение на възникването на нов вариант на ковид, съобщи Би Би Си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР