Италианският - този музикален език, и разкошната хубост на Тоскана,

...
Италианският - този музикален език, и разкошната хубост на Тоскана,
Коментари Харесай

Андреа Бочели отново в България

Италианският - този музикален език, и луксозната красота на Тоскана, са дали живот на виртуозни музиканти като Джакомо Пучини, Тото Кутуньо, Джованоти, Джана Нанини и доста други, само че като че ли най-великият и автентичен актуален глас на Тоскана принадлежи на Андреа Бочели.

Първо място на фестивала " Санремо " през 1994 г.  изстрелва Бочели към славата и звезда на Алеята на славата в Холивуд. Пътят му е посипан с голямо самопризнание и обич.  Андреа Бочели е извънреден артист, който съумява да завладее публиката от двете страни на Океана.

Вече доста години той радва почитателите си с ярки осъществявания както соло, по този начин и в дуети с известни вокалисти и има милионна войска от фенове - от елементарни жители до държавни глави.

През годините маестро Бочели чупи всички вероятни върхове на музикалната промишленост, свири на всички значими музикални подиуми, печели възхищението на папи, аристократи, музикални и кино звезди, издава 17 студийни албума и е продал над 90 милиона копия от своите албуми в целия свят.

За наша голяма наслада един от най-обичаните тенори в света и най-продаваният реализатор на класическа музика, ще отпразнува 30 години невероятна кариера през 2024 година По този мотив маестро Бочели се завръща в България за концерт под звездите на 14 септември  на стадион " Васил Левски " в София.

Билетите влизат в продажба на 8 март в мрежата на Тicketstation.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР