Италианският шампион Ювентус беше подложен във втори пореден мач пред

...
Италианският шампион Ювентус беше подложен във втори пореден мач пред
Коментари Харесай

Алегри: Не сме в оптимална форма, трябва да останем концентрирани

Италианският първенец Ювентус беше подложен във втори следващ мач пред голямо тестване, откакто позволи първи гол, само че в последна сметка завоюва с 2:1 мача от група "D " на Шампионската лига по футбол против Спортинг Лисабон.

Юве измъкна скъп триумф

Старши треньорът Масимилиано Алегри изясни, че двукратните финалисти от шампионата за последните три години просто не се намират в оптимална форма, само че това ще се промени.

"В момента не играем брилянтно, тъй като имаме някои контузени играчи, а други не се върнаха в добра форма след паузата за мачове на националните тимове. Длъжни сме обаче да запазим централизация, както го направихме и през предходната година, и още няколко пъти през последните сезони ", съобщи Алегри след цялостния поврат в Торино.

Треньорът на противниците Жорже Жезуш съобщи, че Спортинг Лисабон е можел да завоюва мача: "В група сме с Барселона и Ювентус, които се показаха чудесно в шампионата през последните години. Резултатът беше справедливо еднакъв на почивката, само че през второто полувреме имахме мощен интервал и мислех, че можем да спечелим. Поздравявам моите футболисти. Не победихме, само че сигурно можем да извлечем позитиви от срещата "./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР