Италианският шампион Интер има интерес към нападателя на Манчестър Юнайтед

...
Италианският шампион Интер има интерес към нападателя на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Кавани е в плановете на Интер за лятото

Италианският първенец Интер има интерес към нападателя на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани като заместител на Алексис Санчес. „ Gazzetta Dello Sport “ оповестява, че „ нерадзурите “ ще се насочат към Кавани, който има контракт единствено до края на сезона.

Барселона също се свързван с трансфер на Кавани, който остава апетитна хапка, макар че към този момент е на 35 години. Интер се стреми да ускори своите благоприятни условия в офанзива, защото се чака да се раздели с някогашния състезател на Юнайтед - Алексис Санчес през лятото.

Кавани означи едвам два гола в 17 мача за „ алените дяволи “ този сезон, като травмите също ограничиха времето му за игра. През предишния сезон той означи 17 гола в 39 мача за Юнайтед. Уругваецът може да бъде изкушен от завръщане в Серия А, където преди този момент игра за Наполи и Палермо.

Кавани се причисли към Юнайтед през октомври 2020 година и подписа нов едногодишен контракт предходната година. Той обаче може да напусне със свободен трансфер в края на сезона.

Нападателят на Атлетико Мадрид Луис Суарес, Дрийс Мертенс от Наполи, както и Пауло Дибала, за който през вчерашния ден стана ясно, че няма да подпише нов контракт с Ювентус и ще стане свободен сътрудник през лятото, също са свързани с Интер.

Inter Milan 'target Manchester United striker Edinson Cavani' as potential replacement for Alexis Sanchez
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР