Италианският шампион Интер и Аталанта искат да привлекат българския национал

...
Италианският шампион Интер и Аталанта искат да привлекат българския национал
Коментари Харесай

Интер и Аталанта искат да привлекат българския национал Валентин Антов

Италианският първенец Интер и Аталанта желаят да привлекат българския национал Валентин Антов. Двата отбора търсят млад бранител, който да даде сигурност за бъдещето на защитата.

Вече стана ясно, че Болоня ще закупи 20-годишния защитник от ЦСКА за 3 милиона евро, откакто преди този момент заплати 500 000 евро за наем през януари.

В Италия написаха: „ Представянето му към този момент не впечатлява, само че името му беше в описите на редица огромни европейски клубове, преди Болоня да успее да го притегли “, написа fantamaster.it.

Идеята на Интер и Аталанта е да си обезпечат млад бранител, който да бъде бъдещето на защитата, само че се оповестява, че Болоня няма елементарно да бъде уверен да продаде Антов.

Двата клуба желаят да го закупят и по-късно да го оставят чартърен в отбора воден от Синиша Михайлович. Съобщава се, че решението се е харесало на президента на Болоня Сапуто. Клубът ще изиска 10 милиона евро за Антов, само че Интер ще се опита да получи някаква отстъпка по договорката, като предложи на Болоня Андреа Ранокия.

Предложението на Аталанта е сходно, само че бергамаските ще изпратят оферта с млади играчи от своята Примавера, с цел да понижат цената желана за българския национал.

Интер и Аталанта сигурно ще се опитат да привлекат Валентин Антов, само че за момента двата клуба имат единствено първични контакти с управлението на Болоня. Според информациите в Италия, договарянията сред тимовете ще започват след края на сезона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР