Италианският шампион Интер и Аталанта искат да привлекат българския национал

Италианският шампион Интер и Аталанта искат да привлекат българския национал ...

Интер и Аталанта искат да привлекат българския национал Валентин Антов


Италианският шампион Интер и Аталанта искат да привлекат българския национал Валентин Антов. Двата тима търсят млад защитник, който да даде сигурност за бъдещето на отбраната.

Вече стана ясно, че Болоня ще закупи 20-годишния бранител от ЦСКА за 3 милиона евро, след като преди това заплати 500 000 евро за наем през януари.

В Италия написаха: „Представянето му засега не впечатлява, но името му беше в списъците на редица големи европейски клубове, преди Болоня да успее да го привлече“, пише fantamaster.it.

Идеята на Интер и Аталанта е да си осигурят млад защитник, който да бъде бъдещето на отбраната, но се съобщава, че Болоня няма лесно да бъде убеден да продаде Антов.

Двата клуба искат да го закупят и след това да го оставят под наем в тима воден от Синиша Михайлович. Съобщава се, че решението се е харесало на президента на Болоня Сапуто. Клубът ще поиска 10 милиона евро за Антов, но Интер ще се опита да получи някаква отстъпка по сделката, като предложи на Болоня Андреа Ранокия.

Предложението на Аталанта е подобно, но бергамаските ще изпратят оферта с млади играчи от своята Примавера, за да намалят цената искана за българския национал.

Интер и Аталанта със сигурност ще се опитат да привлекат Валентин Антов, но за момента двата клуба имат само първоначални контакти с ръководството на Болоня. Според информациите в Италия, преговорите между отборите ще стартират след края на сезона.

Източник: fakti.bg