Италианският селекционер на националния отбор на България Силвано Пранди изведе

...
Италианският селекционер на националния отбор на България Силвано Пранди изведе
Коментари Харесай

Силвано Пранди: Надявам да намерим достойни заместници на Йосифов и Салпаров

Италианският селекционер на националния тим на България Силвано Пранди изведе волейболистите на открита подготовка на “Арена Армеец”.

“Започваме един нов интервал. Нов олимпийски цикъл. Трябва да подготвим нов мощен тим. Има състезатели, които съм викнал за първи път. Основната цел, която аз си слагам, е да сложим основите на механизма на игра, които ще са ефикасни за този тим, както и да сложим посоката на този път. Първата ни цел е Европейското състезание през 2021 година. Да не забравяме и Европейската квалификации през януари месец. Сега е моментът да сложим основите на този тим. Стилът на игра, който желая да имаме в тази подготовка, тъй като преди самите мачове, няма да имаме толкоз доста време”, съобщи Силвано Пранди пред кореспондент на S portal TV.

“Никога не е елементарно да замениш един състезател, било то за народен тим, или за клубен отбор. Пред нас стои като задача да сменен тези, които се отхвърлиха. Не чакам новите момчета да играят като Виктор Йосифов и Теодор Салпоров, само че се надявам да намерим почтени техни заместници”, добави Силвано Пранди.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР