Италианският премиер Джорджа Мелони изрази възмущението си от това, че

...
Италианският премиер Джорджа Мелони изрази възмущението си от това, че
Коментари Харесай

Мелони се възмути от италиански медии, обсъждали защо е взела дъщеря си на Г-20

Италианският министър председател Джорджа Мелони изрази възмущението си от това, че медии в Италия се занимаваха интензивно тези дни с това, че тя е взела и щерка си Джиневра на срещата на върха на Г-20 в курорта Нуса Дуа на остров Бали, в Индонезия, предадоха АНСА и РАИ Нюз.

Темата за това, че 6-годишната Джиневра дружно с бавачката си съпровождат Мелони за форума на високо ниво засенчи в някои италиански медии даже самото присъединяване на премиерката на Г-20. Но тя също по този начин породи оживени диспути дали е редно Мелони да взима и детето си на такова служебно пътешестване.

В пост в акаунта си във Facebook Мелони написа: " Докато се прибирам след два дни на непрестанна работа, с цел да показва допустимо най-добре

Италия на Г-20 на остров Бали, попадам в един немислим спор дали е вярно или не да взимам щерка си с мен, до момента в който не присъствам за четири дни ".
После тя добави, че би желала да попита тези, които дискутират тематиката дали въобще това е въпрос, който ги визира. А след това дава отговор, че съгласно нея не е.

" Имам правото да бъда майка по метод, по който мисля, че най-хубав, и мисля, че имам правото да върша всичко допустимо за тази нация, без това да лишава Джиневра от майка ", съобщи Мелони.
" Надявам се, че този отговор ви е задоволителен, с цел да започнете да се занимавате с въпроси, които ви касаят, а не с такива, по които сте незадълбочено способени ", сподели още тя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР