Италианският отбор Аталанта ще проведе лагер за футболисти в България.

...
Италианският отбор Аталанта ще проведе лагер за футболисти в България.
Коментари Харесай

Аталанта организира лагер за родни и чуждестранни футболисти в Банско

Италианският тим Аталанта ще организира лагер за футболисти в България.

Между 23 юни и 8 юли, разграничени на две групи, родни играчи ще имат опция да изкарат подгототовка преди началото на тренировките с клубните им тимове.

Лагерът ще се организира в курорта Банско. Заниманията ще се водят от треньори и кондиционни експерти на бергамаските. Очаква се към заниманията да се включат и голям брой задгранични играчи, като досега има поръчки от Русия и Сърбия.

Лагерът е подобаващ за всички футболисти, които имат предпочитание да покачат подготвоката си преди началото на тренировките с клубните си тимове. Това важи и в цялостна степен за футболисти, които все още нямат клубове и желаят да бъдат в оптимална кондиция, с цел да подпишат професионален контракт, както и за играчи, на които им предстоят проби или се възвръщат от травми.

На заниманията ще бъде обърнато самостоятелно внимание на всеки един участник за възстановяване на тъкмо избран съставен елемент от играта му или реализиране на авансово набелязана цел.

Лагерът е проведен взаимно с мениджърската компания “ДКБ Спорт Груп “. През миналата година италианският тим провежда два семинара, на които представители на Аталанта показаха методите си за работа в детско-юношеската школа пред редица български експерти.

Автор: Емануил Тодоров
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР