Италианският национал Марко Верати е заплашен от наказание заради интервюто,

...
Италианският национал Марко Верати е заплашен от наказание заради интервюто,
Коментари Харесай

Италиански национал пред наказание заради скандално интервю

Италианският национал Марко Верати е застрашен от наказване поради изявлението, което даде пред “Канал+” незабавно след края на мача на Пари Сен Жермен против Нант. Тимът му загуби с 1:3, а халфът беше раздразнителен от отсъжданията на рефера Микаел Лесаж.

“Тази вечер бяхме н*****и от съдиите. Те би трябвало да поемат своята отговорност”, изрече се Верати.

От Комисията по нравственос към Френската футболна федерация сезираха Дисциплинарната комисия към Футболната лига за въпросното изявление и в този момент ще се разисква възможна глоба.

“Как е допустимо този съдия да ни покаже 10 картона (бел.ред. - 6 в действителност)?! - добави Верати. - Дори не можеше да се приказва с него, нищо не можеше да се прави. Това е единственият арбитър в света, с който не може да се приказва.”

Парижани смятаха, че бранителят на противника Денис Апия е заслужавал да бъде изпъден. В самия завършек на първото полувреме въпросният състезател на Нант задържа откъсващия се Килиан Мбапе на границата на пеналта. В първия миг съдията сподели пряк червен картон, само че след разглеждане с ВАР реши, че той не стопира голова опция и промени картона на жълт, а Апия остана на терена. По-късно бранителят извърши още едно съществено нарушаване, само че не получи второ публично предизвестие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР